Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen vill igentligen veta hur du mår

När allt kommer omkring

"Ingen vill veta vart du köpt din tröja"

så lyder text raden i en sång jag hört en gång.
...
Bilder av ett på ytan perfekt liv,

kan vi slaviskt följa på Instagram.

Men ingen vill egentligen veta hur du mår.

Bara vart du köpt ditt vackra morgon porslin,

de där kopparna med blommor på.

När du står där på randen till din innre resa

och har glömt att dina vänner

inte sporadiskt knackar på din dörr då och då,

och vill dela vad som händer och sker.

Men tänker att ett "Like" kan jag nog kosta på.

När allt du någonsin sagt och gjort sitter som en stämpel i pannan

finns den ingen som orkar bry sig om

det som är riktigt och sant.

Den där handen du drömmde att du höll utifall att livet skulle falla isär

är någon annanstans än flätad i din.




Fri vers (Fri form) av JojoMadCat
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-19 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JojoMadCat
JojoMadCat