Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar

Ensamheten
blev kvar när du gick.
Var gång hud mot hud med falska löften du skar,
var gång hud mot hud...
blundar och låter dig ta mig
om och om igen
för var gång tar du en liten bit
av flickan i mig
Nu
Gråter inte längre som ett barn
utan som den kvinna du lämnade kvar.




Fri vers (Fri form) av JojoMadCat
Läst 370 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-26 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JojoMadCat
JojoMadCat