Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den som delar ditt hjärta i två


Jag är den som bryter ditt hjärta i två
bryter delar av delar
sitter med smulorna i min hand
en dag har du nog glömt
allt jag inte gjorde
det du ville vi skulle göra
Är jag verkligen så hemsk?
så som rösten i mitt huvud säger
att jag har gjort

JAG, ja delade ditt hjärta i två
och kan inte sluta gråta för egen del
Här står jag nu med det förflutna i mitt bröst
med smulorna i min hand
som sandkorn, och kan inte låta bli,
sanden rinner mellan fingrarna
och vårvindar blåser dem bort

men det är alls inget vackert med vårvindar.

Jag glömde bort.

Är det försent nu,
att säga Förlåt!




Fri vers (Fri form) av JojoMadCat
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-18 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JojoMadCat
JojoMadCat