Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mig själv för mig själv

Solen går ner utanför mitt fönster sakta, sakta
försvinner den ner i horisonten.
Här är mörkt och kallt
fast lampan är tänd
I sällskap av mig själv
dricker jag te
Koppen är het och bränner
tårarna smakar salt
rinner ner på min kind
Trodde jag hade alla svaren
Här är mörkt och kallt
fast lampan i fönstret lyser
jag fryser
blundar och tänker på annat än mig själv.




Fri vers (Fri form) av JojoMadCat
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-02 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JojoMadCat
JojoMadCat