Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2013-08

Hon står där framför dig och du får inte fram ett ord.
Hon tog sig tid och du står där framför henne och tycks inte kunna bilda hela meningar.
Hon står där framför dig och du står där med handen utsträckt tänker att om du bara kunde röra vid hennes hand så skulle de trasiga meningarna där inne bli till något Oförglömligt meningsfullt och helt.




Fri vers (Fri form) av JojoMadCat
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-31 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JojoMadCat
JojoMadCat