Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För nån som du

För nån som du blir mina läppar stumma,
får inte fram ett ord
Du är livet jag håller i min famn
mäktigt och som det renaste av liv
så skör men ändå så stark
För nån som du är ödmjukheten stor
I dig är där kärleken bor
där kommer du att växa och gro
bli stor.

Välkommen hem min älskade systerson Gabriel!




Fri vers (Fri form) av JojoMadCat
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-16 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JojoMadCat
JojoMadCat