Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden stannar när du


Tiden stannar när du
lägger dig tillrätta i mina armar
då sträcker du ut dina vingar och håller om
jag håller om dig du liten ny
Tiden tycks inte bry sig om
långsamt
långsamt färdas vi genom tiden
liten och jag
Dina andetag tycks som en viskning
ett rop
påminnelse
om en kärlek så liten
så stor
där i tidens rum
drömmer du dig bort
drömmar så små
drömmar så stora
liten och jag




Fri vers (Fri form) av JojoMadCat
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-11 17:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Konstigt att ju mindre människa
desto mer levande


2013-07-11
  > Nästa text
< Föregående

JojoMadCat
JojoMadCat