Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen spelar rollen som jag lika bra som du


När du samlar mina vänner och ställer dig på estraden
med gester och vackra ord
kan jag bara se på
se på ett skådespel utan dess like
Ingen spelar rollen som jag lika bra som du
Där är det ingen som förstår
att mitt ibland står jag här och ser på
när jag innerst inne bara slår och slår
duger inte någonting till
livet är ingenting till utan masken jag bär
utan rollen som du spelar bra
mitt hjärta blöder av ensamhet
kan du inte se?
.




Fri vers (Fri form) av JojoMadCat
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-19 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JojoMadCat
JojoMadCat