Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man måste få ångra sig.

Visst måste man få ångra sig?
Ångra sig utan konsekvenser.
Utan ångrandets följder,
och spår som leder långt in i framtiden.
Att ångra sig och glömma,
så lätt,
så svårt.
Det du vill glömma
kommer alltid någon ihåg.
Hur mycket du än spjärnar emot
stretar och skriker dig hes.
Det du ångrar
låter sig inte glömmas,
bara i hjärtat gömmas,
hos den som står på andra sidan av ditt ångra.
För det finns alltid någon på andra sidan av ångra.




Fri vers (Fri form) av JojoMadCat
Läst 341 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-06 19:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra!
2013-10-06
  > Nästa text
< Föregående

JojoMadCat
JojoMadCat