Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Händelser i havet

En svart skugga passerar.
En dov klang växer sig starkare.
Det drar kallt från djupet,
när ett fartyg glider förbi.
Grumlar och rör upp
allt som lagt sig.




Fri vers av Sara Boström
Läst 410 gånger
Publicerad 2006-02-19 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström