Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En skatas fundering

-

En skata, svart och bländande vit 

gick snödrivan fram

 

Mätt efter lunch på McDonalds,

på väg till kärestan

 

funderade han:

 

Nog kan tillvaron - även för en skata - 

vara ganska underbar ibland




Fri vers av Madeleine Richter
Läst 282 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-01-20 01:23



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Fint om en av våra allra vackraste fåglar!
Calle
2013-01-24

  Solitaire VIP
Åh, vad jag tycker om
dina texter!
Blir ofta på bättre humör
när jag läst något av dig :)
2013-01-20

  Arne Ugglemosse
gillar inlevelsen (som jag tror kan vara verklighetstrogen) i djurvärlden, och nästanrimmen
2013-01-20

  Lars Hedlin
Så bra...Ja det kan den nog vara!
2013-01-20

  Jordgubbsodlare
Fångades direkt när jag såg titeln, dök ner och vilken godbit sen! :) En härlig betraktelse!
2013-01-20

  ULJO
Ren och enkel sanning, fint skriftat om våra fåglar som också behöver känna glädjen här i livet
2013-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Richter
Madeleine Richter