Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under mitt Skelett

jag är inte verklig
det jag ser finns inte
har aldrig funnits
jag är inte jag
det är jag inte
jag är en skenbild
av någon annan
som har krupit dit




Fri vers av Sebastian Noll
Läst 399 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-01-20 01:50



Bookmark and Share


  Onders
skojar du?
jag skojar.
det gör jag alltid.
2020-12-27

    Svarte Petter
Men du gör en övertygande imitation. Tycker jag.
2013-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian Noll
Sebastian Noll