Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
19-01-2013 Lördag.


Stunden av alla stunder

I denna dunkla vinternatt,
då helvetet väntar på att braka loss,
ser jag spåren av alla tårar
inpräntade i livet.

Alla glädjestunder som mjukat upp fårorna,
som åldern har gröpt in i ansiktena.

Det breda leende som stannar kvar
i tamburen, där den välkomnades
av värdinnan till den längtande stunden.

Nu, är en kort tid
som vi alla behöver vänta in.

Sedan vänder lyckan på alla stenar
som vi inte kunde rubba,

och ger oss segern alla vill ha.




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-20 07:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starka ord fyllda med hopp.
2013-01-20

  Ninananonia VIP
En fin stund är denna...
2013-01-20

  Stefan Albrektsson
Ah, fantastiska bilder du målar med ord Mats. Det där leendet som lämnades till värdinnan - en lysande bild! Och lyckan som vänder stenarna till seger för alla - ännu en lysande och hoppfull bild.
2013-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP