Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag släpper lös min penna, oavsett..


Det sägs att konsten är fri..

Ni som skriver och skapar
på poeter, se er för
kanhända någon säger
dina skrivna ord, dom stör!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-20 13:15



Bookmark and Share


  Blåbärskaj
Man behöver inte bry sig om vad andra säger, särskilt inte när det gäller konst.
2013-01-21

  Larz Gustafsson VIP
Konsten är förvisso fri.
Fri som en vind, som Mörbyligan sjöng.
Vi får helt enkelt vända belackarna ryggen, ignorera dem totalt och skriva precis som vi vill.
2013-01-21

  Maiah VIP
om det är mig du menar...så tycker jag det är synd att du tar det så fel.. fortsätt att skriva, det är allas rätt
2013-01-20

  Johan Bergstjärna VIP
Jag ska säja det jag ska ~ och sen dö!
2013-01-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP