Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyddslös


Avstånd
är min sköld
men dina tankar
når ändå fram
orden du tänker
blir levande bilder
i mitt sinne




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 408 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-01-21 10:58



Bookmark and Share


  Nina.H
Jag känner till det avståndet..
finns så nära
2013-02-01

  ULJO
Fina ord
2013-01-24

  cilax VIP
effektiv poesi, fint
2013-01-21

    maija tuori

Dina ord berör...talande text..
2013-01-21

    ej medlem längre
berör..
2013-01-21

    ej medlem längre
Stark ...
2013-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös