Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avståndet

väntar utanför
din nu mera stängda dörr
genom årstider långa
tids nog
välkomnar du mig in igen

nu är åren
du skäms
över allt som är jag

mina ögon sväljer
och väntan tar vid

för dig kan jag döda




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-01-21 22:04



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ord som känns...vemodiga och längtansfulla...
2013-01-22

  Lars Hedlin
Oj full av känslor...som berör..bra skaldat! #APPLÅD#
2013-01-22

    jaybird
"mina ögon sväljer
och väntan tar vid"

en bild så klar
att beundra
2013-01-21

  SatansSon VIP
Sorglig dikt detta. Hoppas inte det är för tungt för dig.
2013-01-21

    ej medlem längre
Svärta och tyngd i dina ord. En önskan att släppas in som klingar likt ett rop i tystnaden.
2013-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP