Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farligt nära underbart...

Spegelblankt och vindstilla
öde, tomt och tyst
disigt, fuktigt och kallt
det hördes inte ett knyst

kunde blicka mot evighet
där solen lyste klart
höll din hand vid hjärtat
var farligt nära underbart

vi lovade oss ungdomens vy
alltid inom kunna förlåta
ge varandra den friheten
att öppet kunna gråta

himmelen har aldrig ett slut
det är oändlighetens infart
med stjärnor som pryder
farligt nära underbart

grunden är markens fundament
där vi stadigt nu kan vara
en bild som är så ljuvlig
att ord inte kan förklara

stunden är nu och alltid
fångat i den rätta tonart
då allt känns så naturligt
och farligt nära underbart




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 204 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-01-22 09:18



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tycker om din text...
2013-01-22

  Ninananonia VIP
Vackert..
2013-01-22

  Rise Little One
Texten andas fritt, kärleksfullt - Den skapar fina och hoppfulla förutsättningar för en underbar vänskap.
2013-01-22

    Erika H
Jag kan inte se något farligt med detta underbara. Det är underbart och kanske är det det som är farligt?
Du får till ett skönt flyt i din text. Behagligt att läsa och se bilderna som kommer. Det flöt på så väl att jag först missade att du rimmade. Snyggt! Just när det är så flytande för mig är det väl skrivet och kan inte få annat än toppbetyg.
Vackert!
2013-01-22

    JO:82
Åh vad vackert...har du läst min insats till vår nya text? Kram
2013-01-22

    ej medlem längre
Snyggt!
2013-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé