Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
läs gärna \"den fantastiska kärleken\" först


begär


fångad i hans armar och av kyssen
förlorade fröken mörk dansen

kvar fanns bara närvaron
och tryggheten
musiken

dofter smög i utkanten
cirklade runt de båda

en hungrig tiger
ett begär av kärlek
en slumrande vulkan

herr larsson bara njöt
njöt av fröken mörks
och sitt eget

begär







Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 470 gånger
Publicerad 2006-02-20 08:25



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
suveränt !
2006-02-20

  JMR
Underbart beskrivet......rofyllt, sexigt och skönt!
2006-02-20

  Anders P VIP
Här hakar jag upp mig lite på att du använder ordet "begär" två gånger. Kunde du inte ersätta det första gången med nåt annat?
2006-02-20

    Bodil Sandberg
Ljuvlig lyrik...fylld av musik....lustfylld av skön erotik...
2006-02-20

  Teresia Ridell
Härligt lockande toner; sugande förföring mycket skönt framfört !
2006-02-20

  kath
underbart .......... och så sant om begäret, när det är närvaro, trygghet och musik utanför eller innanför ...........
2006-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP