Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En mans ...

Massor av folk runtomkring
Men mina tankar och jag är alltid ensamma
Då och då sitter ja på min enmans bänk och funderar på li et.
Älskar min Stund älskar då jag är ensam ibland.




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-22 18:01



Bookmark and Share


  Maria T
Skönt att få vara ensam
ibland
2013-01-24

  Lars Hedlin
Underbara ensamtid då man får drömma tänka och bara vara..kram
2013-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino