Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

O N S - sällsynt

skulle ha smakat dig,
fick metall i munnen
och runt handlederna

du knullade och tog
tackade, torkade

log,

och försvann.

( du lämnade )




Fri vers (Modernistisk dikt) av Max Poisé
Läst 162 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-23 23:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra...
2013-01-24

  LenaJohansson VIP
väl snidat
2013-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé