Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möte

Jag gick runt i stan idag
Trodde att jag skulle se dig

Dina ögon i folkmassan skulle lysa som starkaste stjärnor

Jag skulle känna igen dig
Du skulle känna igen mig.




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-22 23:00



Bookmark and Share


  Maria T
en vacker dikt
om väntan
2013-01-24

  Lars Hedlin
Längtan...vackert och lite pirr i den ;)
2013-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino