Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medvet


Ingenting
får mig att glömma
varken tystnad, tid
eller bortkastade
minnen

så länge du är
känner jag dig
så länge du tänker
finns du nära

trots att jag
avlägsnat dig
från mina sinnen
finns det ett
som jag inte kan röra




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 487 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-01-23 13:00



Bookmark and Share


  Undine
"trots att jag
avlägsnat dig
från mina sinnen
finns det ett
som jag inte kan röra"

Så bra beskrivet! För visst är det så att man inte kan radera allt, hur mycket man än vill...

2013-02-25

    maija tuori

Djupa tankar , som berör .
2013-02-24

  Nina.H
Tiden läker inte allt..
Fin text
2013-01-26

  Minkki VIP
smärtsamt...
2013-01-25

  Yrre VIP
Berör gör orden dina.
2013-01-25

    ej medlem längre
oerhört
2013-01-25

  ULJO
Berörande läsning
2013-01-24

  Eva Langrath VIP
Berörs av din djupa känsla i texten.
2013-01-23

  Heikki Hellman
Berörande, du känner djupt..
2013-01-23

    ej medlem längre
Mycket vackert och
kännande ord...
2013-01-23

    ej medlem längre
Kan inte lämna din sida oberörd...
2013-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös