Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hus

Det känns så riktigt
Att hitta en som kan se in i min själ
En som förstår
vad mina fingrar målar
Vad mina ord betyder
Vad jag tänker på utan att ens säga...
Ett litet hus mitt på landet
Du och jag




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 178 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-23 19:38



Bookmark and Share


  Maria T
så fint att hitta en
som förstår
2013-01-24

  Lars Hedlin
Inre bilder av en öppen brasa och en kopp te...inspireras av dina fina ord :)
2013-01-24

    ej medlem längre
Kärleksfulla ord.
2013-01-23

    Birgersdotter VIP
Fin
2013-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino