Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hennes linjer

hon ler sitt breda
med åtta erfarna
rynkor vid kinden
fem vid ögat

kisar med blicken
hon vet jag iakttar
räcker ut
diamantprydd tunga
skrattar till

rynkar pannan
i helvilda böljor
men jag fortsätter
mitt stirrande
ihärdigt funderande

vad händer därinne
vad tänker du på
när dina händer
upptagna med annat
avleder pejlandets blick

nuet verkar under
kontroll
hon ler mot mig
avväpnande
betryggande

just nu är allt
behagligt




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 436 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-01-24 13:10



Bookmark and Share


  Janne
Så fina känslor
här i din text!

"just nu är allt
behagligt"
2013-02-03

  © anakreon VIP
Ett ögonblick att omfamna och hålla kvar.
Calle
applåderar
2013-01-29

    jaybird
Behagliga strofer
lovsjunger rynkornas
rättmätiga plats.

Den vackra rubriken, "hennes linjer", påminner om Ulf Lundells likaså ljuvliga poesi i den finstämda låten "Hennes Rygg".
2013-01-29

    Birgersdotter VIP
Skön text och stämning
2013-01-29

    Bellissima
Gillar mycket! Kärleksfullt!
2013-01-29

  ResenärGenomLivet VIP
Underbart skrivet...
2013-01-24

  Linda CH VIP
En text full av kärlek. Blir varm och glad när jag läser....
2013-01-24

  Lars Hedlin
Härligt känsla av värme ...
2013-01-24

  SatansSon VIP
En dikt so m får en att undra vad sop m egentöigen händer. Verkar vara en stunds välbehag som fsrt gernom ert liv.
2013-01-24

    ej medlem längre
härlig dikt
2013-01-24

    ej medlem längre
Känner en vilande trygghet och innerlig glädje i dina ord. Att stilla och lugnt betrakta en älskad i stundens närvaro...är lycka.
2013-01-24

    ej medlem längre
Fint skriftat, lugn, kul men ändå lite ruvande därunder
2013-01-24

    ej medlem längre
stilla och fin text..
2013-01-24

    ej medlem längre
Så Härligt Skriftat ..
2013-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP