Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kära

Trevligt att
Du finns till
Min kära

I eftermiddag
Har jag vilat
Bort mig
Från verkligheten
Några timmar

Min kära
Jag tror
Inte du vet
Vem jag är


Jag tror inte
Jag vet
Rïktigt dig
Min kära

Jag tror
Jag känner dig
Bråddjupt men
Ytligt




Fri vers (Fri form) av SatansSon VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-24 16:53



Bookmark and Share


  Karin Jungå c/o Vemod VIP
ja, ingen känner allt om en annan människa, kanske lämnar vi delar av vårt jag, en stor innerlig del lämnar vi här på poeter...
2013-01-26

    ej medlem längre
Fint, varmt. Känns som ur en sång av Bill Withers.
2013-01-24
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP