Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


marie

efter regn kommer sol
men vad ska
nu hända
vilka representanter
för det okända¨
ska nu besöka mig

jag har hela tiden hoppats
på marie
som var så söt och sexig




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 28 gånger
Publicerad 2024-05-03 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP