Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontrast

Jag var så nära
att jag lika gärna
kunde varit din

Men mitt självförakt
liksom spär ut
all vänskap jag någonsin haft

Från höghusen ses livet leva låta dö
Tågstationen ekar öde
Jag avundas regnet som får asfalten att glänsa
Livsfarligt.




Fri vers av Attila
Läst 300 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-28 20:00



Bookmark and Share


  stjernE
Du är så begåvad! :-)
2013-04-12

  stjernE
Du är så begåvad! :-)
2013-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Attila
Attila