Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God natt

Jag gör mig redo för natten
Smörjer min kropp med doftande oljor,
Kammar håret och klär på mjuk, fin nattlinne
Går runt och släcker lampor
Vet att du tittar på mig
Vet att nattlinnen är genomskinlig
Du njuter då du tittar på mig
Jag är redo att lägga mig bredvid dig
Men jag väljer att lägga mig på dig vill vara din täcke och värma dig
Och våra hjärtan är så nära varandra
Våra kroppar är som en perfekt pussel då alla bitar passar.




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-24 21:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Sensuella toner av kärlek och värme som gör att man *ler* kram
2013-01-25

  Maria T
Så fint när alla bitar
passar
2013-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino