Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På en svindlande höjd....



.. Smeker en kall bris hennes fotsula
Idag, imorgon..
Foten åter i gruset
Ett svagt dammoln uppenbarar sig
Där.. Framför hennes fötter
Dansar hon ballerina på livets sköra tråd




Fri vers (Fri form) av Malin Samuelsson VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-25 00:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Samuelsson VIP