Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God morgon

En underbar magisk morgon

Jag njuter av ljuset som smeker mitt ansikte

Känner din doft och kramar om kudden

Ler

Njuter

Sträcker mig som en nöjd katt

Och känner dina kyssar på min nacke

Du kramar om mig och vi ligger där

Och bara njuter av varandra

Denna underbara

Morgon.




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-25 09:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Morgnarna kan vara så ljuvliga...
2013-01-25

    ej medlem längre
fin..öm *
2013-01-25

  Lars Hedlin
Härliga underbara morgon ;)
2013-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino