Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tystnadens ocean..

Hoppar i tystnadens ocean
djupdyker, lyssnar in
själen svävar fri i stillhetens värld
lättad lugn, mer harmonisk
simmar jag upp till ytan
nu är tid att skapa och skriva
pennan väntar på mig..






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-01-27 12:03



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Det är där det händer! Mycket bra!
2013-01-30

  SatansSon VIP
Du diktar brfa.
2013-01-30

  Bibbi VIP
Lycka till!
2013-01-28

  ResenärGenomLivet VIP
Skönt med tystnaden...då kan man höra sej själv...
2013-01-27

  Larz Gustafsson VIP
Det gäller att ladda upp mellan varven.
2013-01-27

  M M Mannheim VIP
Oh vad fint skaldat! "I tystnadens ocean" oh vad lyriskt bara titeln. Jag känner med varje ord du skriver!
2013-01-27

  Nils Teodor VIP
Vacker
2013-01-27

  aol
fint det är just i stillheten man får dom finaste visionerna, kram min fina poetvän,
2013-01-27
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP