Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Systerskap/broderskap och kärlekens charmanta utopi

Så flyr man världen

Flyr för dess larm
för dess smärta

En värld i ondskas våld
flimrande förbi
likt ett skenande lokomotiv

Varmed den värme och ömsinta begär
så efterlängtat finns där

Försvinner likt en aftonrodnad

Just när vi inringat den
smiter den undan bakom horisonten




Fri vers (Fri form) av Jack E. Gladh VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-25 18:47



Bookmark and Share


  Sunlight
mycket bra skrivet
2013-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST