Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ursprunget







Under dagens ljus
möttes vi.

Min tid var redan förbi,

du kom med din cykel.

Morgonljuset förförde mig.

Det blev något där,

där på pakethållaren
bakom din mörkblåa kropp.

Jag var tvungen att hålla om,

jag andades din doft.

Vi var unga
trots åren som gått.

Vi tog en genväg,

en genväg till en natt
som aldrig tagit slut.

Vid vår älvs strand
och forsens dån
blev vi för evigt
en del av vårt ursprung.




Fri vers (Fri form) av Peter Boström VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-25 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Boström VIP