Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åkallan


Dina ord åkallar
de minnen
som finns splittrade
inom mig

en bild framträder
klarare än förut




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 513 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2013-01-26 11:08



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Glasklar dikt om ordens förmåga att återskapa bilder av minnen, jag gillar det enkla tydliga språket.
2013-12-09

    ej medlem längre
Bra om känslornas makt i minnena - både goda och dåliga!
2013-05-22

    dreamoflife
Man fattar, utan att riktigt fatta!
2013-02-27

    ej medlem längre
ja så kan det vara...du får fram det så kortfattat och bra..
2013-02-05

  prinscess VIP
bra
2013-02-02

    hari lee
Få poeter kan på ett äkta vis framkalla känslan av att man vid läsandet beträder sitt eget inre rum..som böner..men du kan. Mästerligt.
2013-02-01

  Nina.H
Fint
2013-02-01

  Nina.H
Fint
2013-02-01

  ULJO
Gillar denna
2013-01-28

    ej medlem längre
gillar
2013-01-26

  Ninananonia VIP
Bildrik åkallan :)
2013-01-26

    ej medlem längre
bra!..
2013-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös