Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vanadinit (Pb5(VO4)3Cl)


Vanadinit

Det kallar mig
från fjärran
en annan era


Drakens tid
djupet i min själ
skönheten blommar


Då stiger jag
upp på tronen
byggd av kristaller


Döljer inte längre
mitt rätta sinne
strålar av magi


Dåtid och nutid
förenas i allt
vanadinitens kraft




Fri vers (Fri form) av Annette Andersson
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-26 12:21



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint skaldat
2013-01-31

  Jan Widströmer VIP
Fantasy?
2013-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson