Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden måste ut!

Om du inte gillar
vad jag skriver här
så kan du gå åt sidan
ger mindre besvär..
orden bara måste
bli synliga på ark
pressar på och framåt
kraftfull och stark!







mare





Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-26 12:48



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Mycket bra initiativ.
2013-01-28

  aol
bra skriftat och sant,
2013-01-26

  Marianne Räf
Gedigen metapoesi.
Såklart att orden
måste ut!
2013-01-26

  Larz Gustafsson VIP
Bry dig inte om huruvida folk gillar det du skriver eller ej är mitt råd.
Gillar de inte vad du skriver kan de använda "Dölja"-funktionen. Det gör jag.
Prisat vare allt som gjort mig hårdare!
2013-01-26
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP