Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apokalyptisk sanndröm

Ingen panik, världen går under
Hon skrattar med glaset i handen
Hon tappar glaset i slowmotion
Tusen bitar av vårt liv far över tiljorna

Ingen panik, fly som en tjuv om natten
Ingen panik, bara vi två som inget vet
Ingen panik, kan inte sitta still
Ingen panik, fly från kriget nu

Utanför på gatan är kön lång
Horisonten röd som en tomat
Lukten av brandrök retar näsan

Vi plockar upp bitarna, sätter ihop dem
Vi är här för att genomföra emigrationen
Vi vill skapa den perfekta apokalypsen




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-26 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg