Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dans




Då var det liv och musik hela natten
Jag blickade igenom massan och möte dina ägon
Du och jag
Musik och folk som rör sig och mår bra överallt
Kunde bara tänka att så lycklig jag är
Bland massor av människor
Du och jag
Själva men ändå inte




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-26 14:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart...Känsla och värme i denna ;)
2013-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino