Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min Morfars NyponSoppa. ^^)


NyponBuskar.

Nyponbuskar nyponbuskar nyponbuskar
nyponbuskar vart jag än tittar
jag ser nyponbuskar när jag blunar
nyponbuskar nyponbuskar nyponbuskar
överallt nyponbuskar

nyponbuskar brevid vägen där jag går
nyponbuskar i trädgården
nyponbuskar överallt
nyponbuskar på skolgården
Överallt nyponbuskar nyponbuskar

Överallt är det förbannade nyponbuskar !




Övriga genrer av uNderLig_
Läst 590 gånger
Publicerad 2006-02-20 12:58



Bookmark and Share


  johan sandén
Det där med morfar, varför skrev du det ?
Är vi verkligen så träliga och jobbig ? Vi nyponbuskar ?
2006-03-16

    Ängel i regnet
Jag börjar tänka på söndermarken med winnerbäck :) (han sjunger: nyponbuskar nyponbuskar, hela vägen nyponbuskar ser jag när jag blundar
och nånstans där så blev jag den jag är nu)

Men iaf, den var rolig och bra skriven :)
2006-02-21

  Ola Wirling
grymt rolig, smått hysterisk. Försöker komma någon betydelse, men det är svårt, jobbar på de, om de nu ska finnas någon betydelse i dikten.
2006-02-20

  Smultris
Du får mig verkligen att le stort med denna dikt...
gillar den grymt mycket;-)
2006-02-20
  > Nästa text
< Föregående

uNderLig_
uNderLig_