Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..associationer i morgonväkt


Chick är min prickiga dräkt

 

'Du undrar över
min chica klädnad så
rödprickigt moderätt

men det finns
ingen insikt hos dig
om att du skapat modet

inget arbetsminne
förklarar för dig
att prickarna är

mitt hjärteblod
punktvis, mödosamt utdraget
genom dina egna ord'




Fri vers (Fri form) av Björn Donobauer
Läst 404 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-27 08:23



Bookmark and Share


  agneta pichler
gillas den med..


2013-02-15

  Gunilla Wahlsten
Dessa ord... som kan göra en röd av glädje, av ilska, av kärlek... och prickig...
2013-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer