Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest

Allting känns så jobbigt.

ÅNGESTEN

växer och växer

inom mig.

hur ska jag orka med allt :(

vill inte mer!




Fri vers av Nettisch
Läst 270 gånger
Publicerad 2006-02-20 15:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nettisch
Nettisch