Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill inte återvända

dags att återvända till

verkligheten

kan inte gömma mig längre

måste tag i allt

glömma och

bara gå vidare




Fri vers av Nettisch
Läst 269 gånger
Publicerad 2006-02-20 17:27



Bookmark and Share


  mb74
det bästa är att ta tjuren i hornen,
o pusta ut sedan o se tillbaka o se
vad bra det blev iaf
bra skrivet:)
2006-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Nettisch
Nettisch