Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aquarius

droppar når aldrig fram,
dunstar av rädsla som styr,
där fragment av berått mod
föds i en kropp som gryr,

en demon som kallar
min själ mot en stilla avgrund,
är jag den som värjer
mot fruktans ensamma stund.

vatten porlar från minnen bleka
reser sig från askans famn
uppstånden med styrka och liv
ger jag mig ett nytt namn.

väcker mig själv ur drömmen
fortfarande bakom rädslans galler,
hatar min spegel som visar
att jag bottenlöst alltid faller.




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 180 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-01-30 18:07



Bookmark and Share


  Rise Little One
Man får vara stolt över vad man åstadkommit ... Det händer att man kan se sin skugga i spegel ibland men det går snart över... Ingen kan vara stark hela tiden - det är mänskligt att tillåta sig vara svag ett litet tag medan man skaffar sig nya insikter /krafter för att gå vidare.
2013-01-30

  Emme VIP
Fint!
2013-01-30

    ej medlem längre
Att se sig själv i ögonen och ärligt erkänna vad man ser....kan vara nog så svårt.
2013-01-30

    ej medlem längre
Snyggt!
2013-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé