Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Satellitresa i Värmland



Det var en kvinna från Filipstad
som blev så lyckligt sprudlande glad

Åkte fel med sin bil
hamnade då i Kil

där de öppnat ett nytt nakenbad




Bunden vers (Limerick) av Jack E. Gladh VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-30 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST