Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tio kilo fett


jag njuter av mat
jag njuter av sex
jag njuter av dig

men om jag njuter av mat
varje dag

skulle jag aldrig få njuta av dig




Fri vers av Jonjovan
Läst 529 gånger
Publicerad 2006-02-20 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonjovan
Jonjovan