Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara trams


Bögen från Smögen

Han gick under namnet "Bögen från Smögen"

en man som med tiden blev riktigt förmögen

Han var av en lite udda karaktär

som konstnär gjorde han karriär

Han målade tavlor med färgad sperma

med motiv som ingen annan kunde härma

Sålde sen tavlorna till spermabanken

inglasade för att dämpa stanken

Verken hängdes sedan i bankens lobby

och han fick bra betalt för sin hobby

Men pojkvännen blev sniken och satte stopp

ville ha hälften av pengarna från hans snopp

Bögen från Smögen kastade ut lilla Herman

- Jag gör vad jag vill med den egna sperman!

 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 2702 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-30 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver