Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krossad Spegel

Helvetet är ett liv här på Jorden
precis som Himmelriket
och du som slår
kommer att bli slagen
och reinkarnationen
är snabb och hård
men domen rättvis

SÅ RES DIG MÄNNISKA

För stunden är nära
valet är här
det räcker inte med att försöka

DU VET SJÄLV
VAD DU MÅSTE GÖRA
JAG SKRIKER DET ÅT DIG
KONSTANT

Slå bara bort dom
du vet själv
vad som händer

Obetydligheten
i sin renaste form
är Sanningen

Separationen
en illusion

JAG ÄR DU
min krossade spegel.







Fri vers av ~UrTjur~
Läst 415 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-31 00:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
<3
2013-12-20
  > Nästa text
< Föregående

~UrTjur~
~UrTjur~