Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återfödd Mitt I

Avbruten
mitt i
alltför lättlurad då
och frestelserna för många
alltför få
som sa nej
alltför få
som sa akta

Alltför många som sa
kom igen då och ta
alltför många
som redan var fallna

Återfödd
mitt i
får ett oskrivet blad
som är mitt att fylla.




Fri vers (Fri form) av ~UrTjur~
Läst 335 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-10 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~UrTjur~
~UrTjur~