Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödmjukhetens Källa

Smärtan dunkar taktfast
och påminner mig
liksom såren och ärren
om min dödlighet
min förstörbarhet

Behöver vila nu
som den slagna
pälslösa apa
jag är

Som
den jag är.




Fri vers (Fri form) av ~UrTjur~
Läst 372 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-06 15:46



Bookmark and Share


  ~UrTjur~
Svar till Larz Gustafsson: Ja, i så fall är väl Gud också en pälslös apa... Hade ju förklarat en del om inget annat... Ugh!
2013-10-06

  Larz Gustafsson VIP
Jag är ingen primat.
Jag är skapad till Guds avbild.
Människan är inget djur.
2013-10-06
  > Nästa text
< Föregående

~UrTjur~
~UrTjur~