Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själen Kväver Sakta Sinnet

Dom pumpar ut mitt blod
i små provrör
plockar isär mig
och maler ner mig
till fint pulver
till att pudras med
till att missbrukas
till att bli som pigment
i färg i deras smak
så dom kan måla med mig
tapetsera upp mig
för att syna mig
som en tavla
som en fondvägg
som en täckfärg
över mina egna bilder
så går det
så får det bli
så är det
att läggas under mikroskop
men dom får ett kaleidoskop
tillbaka
en virvelvind av stjärnor
en galax
som kräver teleskop
för att ens kunna anas

NI KAN ALDRIG FINNA MIG

För jag är som vattnet
och jag sipprar ur marken
och faller från himlen
och jag rör mig
där ni aldrig kan vara.




Fri vers (Fri form) av ~UrTjur~
Läst 354 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-23 16:45



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
starka är orden
berörande
fyllda med rörelse
styrka
visshet

ja
jag andas meningen
och tycker om din hjärtvilja i detta
2013-10-24
  > Nästa text
< Föregående

~UrTjur~
~UrTjur~